15.10.2007 г., 9:10 ч.

~Червена 

  Поезия
866 0 2
Нека съм червена.
Като огън, като страст.
Престорено обновена.
Потънала в захлас.
Нека съм време.
С жупел под ръка.
Болка до колене.
Тиха песен във нощта.
Нека съм червена.
Фатална и зла.
Нека съм червена.
Като любовта.













© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??