18.11.2021 г., 19:51 ч.

Червено 

  Поезия » Любовна, Еротична
685 0 2

Ако съм облечена в червено
ако пред мен се появиш.
Каква за теб ще бъда,
с какво ще ме сравниш. 

 

На дявола ли ще приличам,
ще мириша ли на грях.
Страстта в мен ще видиш ли,
ако направя те на прах.

 

На огън ли ще стана,
в който бавно ще гориш.
Или кръвта ще бъда в твойта рана,
от болка името ми да крещиш.

 

Ще бъда ли червена роза,
нежно с теб да се забия.
Или ще бъда ябълка с отрова
и с любов ще те убия.

 

За теб ще съм в червено
и точно този цвят избрах,
защото пасва идеално
на планувания грях.


                 -       Ива С.

© Ива Стоилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??