8.03.2005 г., 10:56 ч.

Честит 8 ми март! 

  Поезия
1209 0 1

В този ден, в този час, в този миг
с цвете нежно дарявам ти щастие.
В твоя ден, в твоя час, в твоя миг
в мен бушуват безумните страсти.

Стъпките мои покри с белотата си,
като сняг, като въздух планински.
Като сълза, като Ангел роден в небесата,
пред мен се явяваш любяща и истинска.

В този ден, в този час, в този миг
любов подарявам ти с роза червена.
Твоят ден, твоят час, твоят миг...
Твоят празник... Жената-вселена.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??