8.11.2009 г., 1:59 ч.

Честит имен ден 

  Поезия
970 0 3

На Ангел ми приличаш,
а може би си божество,
или същество, което
носи винаги добро.
Затова ти пожелавам да имаш
и да носиш здраве и късмет,
за обич да не просиш
и да вървиш нагоре и напред!

 

 

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??