6.05.2022 г., 12:06 ч.  

Честит празник на армията! 

  Поезия » Гражданска
605 0 0

Днес на храбростта е ден,

славна беше армията родна.

Врагът беше смело победен,

за да бъде България свободна!

Биха се за славата и честта,

с песни на усти в боя падаха,

изумиха противниците и света,

знамена при врага не попадаха,

горд съм, че в България живея,

че биха се не за пари, а за нея!

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??