14.12.2005 г., 21:04 ч.

Честит рожден ден ! 

  Поезия
1910 0 5

Една звезда, завързана с конец,
от вятъра в стъклото ми се люшка.
Нашепва ми за някои тя,
за някои, които е рожден деня.

Ах, как искам аз да я целуна,
да я докосна само миг !
Честит рожден ден да и пожелая
а подарък да е моита жар !
 
Тост да вдигна с чашата искряща.
Тихо да прошепна:
-Бади кристално-чиста и гореща
в чувствата си ! В лвбовта!
Всеки изгрев да посрещаш
красива, мила и добра !

Но, далеч е тя...! Далеч !
Ще си празнувам, до прозореца-еи тука,
под синевата на неините искри.
ще се надявам, моят тост на прозореца и да почука,
и да пием бавно, до зори !

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??