9.08.2007 г., 11:59 ч.

Честита Коледа! (За Буквите наши!) 

  Поезия
1551 0 7


Честита Коледа!

Нека ни носи радост!!! (Колкото-толкова!)
Нека ни носи късмет!
Да приемем и неизбежната болка!
Да не заменяме сливи за смет!

И умерено щастие нека да носи!
И слънце в очите! И Спомен!
На вечните, човешки Въпроси -
отговор смислен, разумен и... скромен!
*
Нека радост ни носи!
Нека ни носи късмет!
И в сърцата ни, босите,
за вярност да бъде обет!!!

Честита Коледа!

20 Декември 2004, Бургас

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??