2.01.2013 г., 21:12 ч.

Честита Нова Бойкова година 

  Поезия » Гражданска
352 0 0

"Сурва, сурва година!

Да няма нова томатина.

Да закриваме болници, училища,

да не ходим по съдилища.

За добитъка от нашия обор

да няма присъди, затвор.

Магистрали ний да построиме,

бездомни в къщи да не настаниме.

Хората бедни да ги хапят псета,

а ние да ядем скъпите мезета.

Аз, Бойко, искам тъй,

а вие, управляваните... въй!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??