21.05.2007 г., 12:45 ч.

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ 

  Поезия
719 0 4
                    ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ


            Брилянтен слънчев лъч дари отново
            усмивките в душите ръзцъфтели!
            Надежда в житието ни сурово
            ни носи тази чудна пролет, Нели!

            Да хвърлим миналото зад гърба си!
            Зли зимни дни останаха назад!
            И щастие мечтано да потърсим
            в прекрасния възкръснал чуден свят!

            Да се лети, знам никак  не е лесно
            с проблемите на днешния живот!
            Но сториш ли го – чувстваш се чудесно
            под грейналия син небесен свод!

            Лети, мечтай, бори се и успявай!
            Цени мига – тоз чуден дар господен!
            На всичко хубаво се наслаждавай
            В  живот красив, трънлив, щастлив,
                             свободен!

© Светльо Златанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??