17.01.2007 г., 20:01 ч.

"Честно в очи" 

  Поезия
531 0 3
Чесно ли?
Ти винаги ще си до мен -
Дори и само в мислите,
Дори и само в листите -
Приел формата на стих.

Честно ли?
Честно ли е да се върна в живота ти
В писмо, изпълнено със стара любов,
Да се превърна в твоята носталгия
За предишният живот?

Честно ли?
Няма логика в съдбата ни,
Няма болка във очите -
Има само тъга във гърдите
И малко обич във душите ни.

               16.01.2007 16:44
               На Десислав

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??