Зная, няколко причини
той да е такъв боклук:
Той отдавна - от години
вее флаг със сърп и чук.
Бълва гущери и змии
против родния ни дом.
И почита - ужасии
на един съветски гном.
Хули хората в Европа,
Путин му е главен вожд.
Възхвалява мизантропа
всяка втора, ясна нощ.
На - съветската утайка
той е стожер и войник.
Би предал на нея, майка,
наш’та вяра и език!
Чет’ри хиляди причини
знам за нашия боклук.
Знам отдавна - от години
колко рубли струва тук.
Юри
Йовев
Февруари
2023 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Честит празник! 🍀😊