10.09.2007 г., 16:32 ч.

- Чичко, нарисувай ми... 

  Поезия
690 0 8
   - Чичко, нарисувай ми...
 
 - Чичко, нарисувай ми музика!
 Бе малко симпатично хлапе.
 Отвърна му той не на шега:
 - Ама, не може. Няма как.
 - Има! Ето така.
 Нарисува. Небе, изгрева, дъга над планина.
 
 - Чичкооо - нарисувай ми любовта!
 - Ама, няма...
 - Има! Ето така.
 Нарисува. Море, бряг, вълни, две същества.
 
 - Чичко - нарисувай ми смъртта!
 - Ама...
 То взе четката пак
 и нарисува върху тях една черна черта.
 
 08.09.2007   16:15

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??