8.08.2012 г., 15:58 ч.

Чичо Сам 

  Поезия » Хумористична
818 0 0

С руските сандалки 

потропва чичо Сам,

от Америка пристига,

ходи кат насран.

 

Той е скорпион 

и е местният барон,

с тез сандали 

на Освалдо Риос се прави.

 

Чичо Сам мирише яко на пари,

негърките чука до зори,

големия  си питон 

точи като трион.

 

Той е супермен,

истински джентълмен,

интелектуалец по природа,

в бардака вади октопода.

© Калоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??