24.02.2007 г., 17:10 ч.

Чиста любов 

  Поезия
727 0 2
Слънцето изгрява,
отразявайки се в морската вода.
Вълните се разбиват,
стават на нежна пяна.
А тя тъй нежна и невинна,
заспала на пясъка студен.
След малко отваря очи
и вижда красивото лице
на момчето, което я спаси.
И любовта там се зароди,
без думи, без обещания и без лъжи!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??