13.11.2006 г., 19:02 ч.

Чистата любов 

  Поезия
710 0 2
Усмивка нежна в тиха утринна зора.
Телата слети,увлечени в любовната игра.
Ръцете се допират нежно,а устните-
те галят сладко с пареща искра!

Сега не съществува никой
за двете влюбени души!
Сега не съществува нищо,
което може да ги раздели!

Любовта е силна,да признавам
и колко силна е изгарящата страст!
Щом истината са прозряли двама-
как сладко е да има друг над тебе власт!

Но не над теб,а над душата ти
изгаряща във мрака!
Не над теб,а над сърцето ти,
което само него чака!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??