10.07.2007 г., 11:10 ч.

Човекът-поет 

  Поезия
517 0 5
На обществото в дневния ред
трудно се вписва човекът-поет!
Той не кара червено ферари,
нито го бива за вицове мръсни и стари,
сам e избрал съдба на поет -
да бъде "избутан" на последния ред!
Днес е на мода "героят" злодей -
"няма не искам, няма недей"!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??