12.09.2013 г., 8:36 ч.  

Чрез Теб! 

  Поезия » Любовна
529 0 2

Чрез Теб

 


В зеницата на твоята душа
потъвам бавно във забрава,
размиват се ненужните неща
и само Любовта остава.

Аз тайно вярвам в чудеса
дошли от приказки старинни,
но в страст не бива да горя
на клади до виновни и невинни.

Забравям за тревоги, за вини.
Надмогвам тленната си мисъл
и нищо повече не ми тежи -
чрез теб живота има смисъл.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??