16.06.2021 г., 13:56 ч.

Чуден ден 

  Поезия
419 3 7

Събуждам се, животът се разтваря

като божур от изгрев оцветен

и миговете като нежна пара

денят издигат, този чуден ден.

 

Усещам се с крилете на калинка,

летя и кацам в нов лъчист късмет,

във времето дори от песъчинка

сърцето с Бог върви, върви напред.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??