12.03.2011 г., 21:13 ч.

Чудна книжка 

  Поезия » За деца
1047 2 1

Хайде, мила книжке!

Тръгваме ли пак?

Отведи ме, моя книжке,

в чудния си свят.

Днес къде ще идем?

В Африка гореща?

Лъвове да видим

или имаш среща

с веселата Пипи?

Може пък Снежанка с

теб да навестя

или малката русалка

край морето, на брега.

С чудната си книжка

ще обиколя света.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??