22.11.2005 г., 0:23 ч.

Чуй моя зов 

  Поезия
1139 0 1

Чуй моя зов

Всеки ден те търся,
всеки ден желая,
с тебе да осъмна,
с тебе да мечтая.

Всеки път те виждам,
всеки път аз страдам.
Тебе пламенно обичам,
на тебе искрено се радвам.

Ти дори не подозираш
за горестната любов
и как се обричаш
да не чуеш моя зов.

Скоро с теб ще се сбогувам
и на сън, и наяве,
но за теб ще бленувам
и сега, и във безкрая!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??