28.01.2011 г., 12:41 ч.

Чуждите неща 

  Поезия
369 0 0

Научените,

                чутите,

                        видяните неща

са грешни стъпки,

дори е прегрешение.

Сервирани са на готово,

не си взел, твоето решение.

 

Затова не ги повтаряй –

            чуждите неща,

  само в свойте се вторачвай,

     те истинни са –

            твои задачи!

 

     Ти тях опитай

          да решиш!

 

Чрез тях и ясност ще усетиш

и в дълбините потопен

ще се лее волна песен,

ще реди се стих свещен.

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??