16.09.2007 г., 23:29 ч.

Чувствам се различно 

  Поезия
591 0 1


Не мисля да бъда това, което бях,
коренно се промени животът ми без теб.
Но както винаги, в сърцето ми остава твоя ек.
Не мисли за мене ти, животът ти без мене ще е лек.

Лек ще е наистина, повярвай ми!
Няма сутрин рано да те гушкам или пък целувам,
няма сутрин рано да изричам твойто име,
сравняващо се с името на любовта!

През деня ли?! И През деня ще си сам!
Все пак няма на кой да се обадиш -
преди аз бях на телефонния секретар.
Преди аз бях утехата ти денем.

През нощта ли?! И през нощта ще си сам!
Все пак няма кой да те целува,
преди с мен се любеше,
преди с мен сънуваше.

А сега ли?! Сега се питаш как се чувствам?!
Чувствам се перфектно, както винаги си бях.
Преди да извърша този грях -
Ангел да се влюби в демон с името любов!


© Бориса Михайловска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Леле страхотно е сестроо ах, тези Иванчовци как ни вдъхновяват да пишем ... хехе! 6 от мен!
Предложения
: ??:??