22.10.2007 г., 20:56 ч.

Чувство за вина 

  Поезия
472 0 1
Как се чувстваш
без мен сега,
дали изпитваш
някаква вина,
има ли причина
да ме имъчваш така?
Защо ли стана това?
Защо постъпихме така?
Съжалявам,
всичко свърши,
няма я вече любовта,
няма слънце и луна,
няма топлина,
всичко свърши ей така!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??