7.01.2019 г., 9:59 ч.

Цинично - откровено 

  Поезия » Хумористична
714 1 4

Не понасям някой да ми лази по нервите,
нито да ми се прави на оригинален.
Щом е станал нагоре със задника -
айде у лево - в графата "забравен".

 

Не искам да слушам философии дървени.
Нито пък някой да си дрънка напразно.
Щом си отвори устата - змии и гущери...
Хайде, плямпалото, хващай гората!

 

Не понасям и още хора безмозъчни,
дето не мислят, но мъдрости ръсят.
Бегай, гръмни се нeкъде в тъмното,
олигофрени при мен тук не виреят.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??