5.04.2020 г., 23:37 ч.  

"Corona" 

  Поезия
533 0 0

"Corona" щом крепи корона,
продължава се купона,
и балона да се спука,
"да живее нова слука"!

 

На крилете на лъжата,
полетяла е Земята,
щом от силния се пише,
истината ще мирише!

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??