24.03.2020 г., 9:47 ч.

COVID-19 

  Поезия » Гражданска
789 1 0

В този момент на важно изпитание,
нека спрем черногледото отрицание,
нека бъдем силни, единни, добри,
да забравим всички минали вражди,
доброто в нас да ни сплоти и обедини,
заедно да се преборим с трудните дни.
Нека бъдем човечни и да си помагаме,
взаимно кураж един на друг да даваме,
да не се замерваме с негативни вини,
черногледството носи единствено вреди.
Нека бъдем едно цяло, силни като юмрук,
нека спрем да се отричаме един друг,
крайно време е вече всички да осъзнаем,
че ако от болестта да се спасим желаем,
ние трябва всички дружно да се обединим,
само сплотени заедно можем да победим.

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??