21.05.2017 г., 1:09 ч.

Cruel intentions 

  Поезия » Свободен стих
310 0 1

Случвам се на себе си,

най-големият си враг

и приятел съм.

Аз съм разширяваща се зеница,

малко пухче, летящо предизвикателно

и играещо си с ноздрите ти.

Не се дразни,

по ръбовете ти е хубаво

и влюбващо.

Не си мълчим,

убихме тишината

и тя ни върна с изстрел в сърцето.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??