27.11.2020 г., 12:50 ч.

Цветница 

  Поезия » Любовна
478 0 0

Искам да ми подариш

градина с цветя.

Да ми я подариш, искам...

(Не да ми я купиш.)

За да се нагледат очите ми,

за да се насити душата ми.

Искам и една леха,

в която да цъфтят лалета.

Искам и още една,

в която да растат

най-красивите цветчета!

Непознати на света.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??