20.04.2008 г., 19:52 ч.

Цветница 

  Поезия
762 0 0
Днес празнуват всички с имена
на нежни, дъхави цветя.

Празникът се Цветница нарича
и всеки много го обича.

Име нежно и красиво носиш и ти,
изпълнено с усещане за сбъднати мечти.

Затова желая този ден за теб да е щастлив
и всеки твои житейски миг да е красив.

Само здраве, щастие, любов и радост
да съпътстват твойта младост.

Никога сама недей остава
и обичай всеки, пък дори и да не заслужава!


Честит имен ден на всички именници!

© Емилия Трайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??