20.04.2024 г., 19:18 ч.

Цъфна 

  Поезия
74 0 2

в розово-бели

цветчета и дюлята

цъфна – напѐта

 

 гиздава дюльо –

ле – дюльо – с цветчета на

булчинско було

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??