10.11.2007 г., 12:18 ч.

да целунеш 

  Поезия
652 0 12

пукат дърва в камината

пламък тъмнината близва
разтваря се в нея
сенки се гонят из стаята
застигат се
в една притихват

да целунеш душата ми
с поглед
да я приютиш
и стоплиш

без глас
извиках

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??