23.04.2011 г., 22:05 ч.

Да дочакаш "светлото бъдеще" 

  Поезия » Пародии
606 0 2

 

                 ДА ДОЧАКАШ

        "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ"

 

ВЧЕРА с изненада констатирах,

                  че мъничко преди

                                 да съм залязъл,

НАЙ-ПОСЛЕ

         в "БЪДЕЩЕТО СВЕТЛО"

                                   съм навлязъл...

Още преди да са ми лепнали

                 на стълба "Другарската

                                             жалейка",

видях, че са сложили

            на автобусната ни спирка

                                             ПЕЙКА...

Но ПЕЙКАТА за мен не беше

                                          изненада!

Учуди ме това, че беше здрава

                    и на нея МОЖЕ

                                   ДА СЕ СЯДА!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??