20.06.2007 г., 18:53 ч.

Да и Не 

  Поезия
514 0 3
 

Може би - да, а може би - не...

Вчера бях в мислите си с теб.

А днес...

Вече не знам...

Не искай от мен прекалено много.

Аз съм само една жена

със строг поглед и чувствени устни,

които ще кажат

днес "може би - не",

а утре "може би - да".

© Людмила Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??