30.05.2006 г., 23:21 ч.

ДА или НЕ 

  Поезия
866 0 8
Може би сбърках,
а може би не.
Може би бях с теб,
а ти - не зная къде.
Може би трябваше да порасна -
бях още дете,
а ти по-големият,
сигурно не.
Може би всичко беше
една голяма лъжа,
на която повярвах...
Дали успях да сгреша?!
Може би всичко беше,
а може би е.
Може би всичко свърши,
а може би не.
Може би още сме двамата,
без сами да знем това -
неразбрали измамата
на тъжното "НЕ"
и щастливото "ДА".

© Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??