Искам да избягам...
някъде... от себе си...
Да се науча да забравям...
желанията на сърцето си...
Сега разбрах - не се познавам...
Сега разбрах - жестока съм...
И как да се науча да прощавам...?
Да прощавам... на себе си...?
© Ирина Всички права запазени