3.02.2011 г., 7:57 ч.

Да живее "любовта" 

  Поезия
1076 0 20

По дяволите тъпите клишета.

Да живее любовта в кавички.

Народа обича да сърба шкембета.

В МОЛа подаряват цвички.

Промоция на чувства с намаление!

Дълг и съвест не се купуват!

Манекени на марката „Падение”,

с безплатни мостри линчуват.

Тотална разпродажба на сърцето

на части хвърлено пред щанда.

Всеки иска да дръпне парчето,

готов за бой под команда.

Навалица се трупа на вратата.

Избиха се за евтината стока.

Кой подритва другия в краката.

Кой с бастуна си потропва.

Свине! Майната й на душата.

Любовта ще си умре без смисъл.

... Нека си вдигне ръката

оня, който истински е обичал. 

© Николина Милева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??