23.08.2007 г., 23:06 ч.

ДА ЛЕТЯ, ДА ЛЕТЯ ... 

  Поезия
561 0 3

                              ДА  ЛЕТЯ, ДА  ЛЕТЯ...

               ДА  ЛЕТЯ, ДА  ЛЕТЯ,
               КАК СТРАСТНО  ЖЕЛАЯ,
               НАД  ЦВЕТНА  ЛИВАДА,
               ТАМ  КЪМ   БЕЗКРАЯ...

               И КАТО ПЧЕЛИЧКА,
               ОТ  ПРАШИНКА  И ЦВЯТ,
               ДА ДАРЯВАМ   БЛАГА,
               ЕХ, НА ЦЕЛИЯ  СВЯТ...

               ЩАСТЛИВ ДА   МИ  БЪДЕ,
               МИЛ, СИНИЯ  СИНЧЕЦ,
               ЖЪЛТУРЧЕТА  СВИЛА
               НА ПЪСТЪР,  ЖИВ ВЕНЕЦ...

               ДА  ЛЕТЯ, ДА ЛЕТЯ,
               ДА  ПИЛЕЯ  ЦВЕТЯ...
               ДА  ПРЕЛИВА  СЪРЦЕ,
               ДА  БЛИКА  РАДОСТТА...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичаш да се раздаваш поетично и го правиш страхотно!ПОЗДРАВ и БЛАГОДАРЯ!!!
  • Но ти летиш , Лени, летиш ! Тези хубави стихове не са ли полет към красотата!С обич.
  • Пожелавам ти наистина да полетиш.Да полетиш от щастие и това щастие и това щастие така да сияе, че да го види целия свят!!!Поздрав!!!
Предложения
: ??:??