5.11.2013 г., 22:39 ч.

Да мога 

  Поезия
458 1 0

Понякога искам да мога

с усмивка да махам тревога,

с милувка сълзите да спирам,

във всеки - добро да намирам,

страха под земята да скрия,

а лошото - в тъмна килия...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??