24.09.2007 г., 11:09 ч.

"ДА" на Любовта 

  Поезия
519 0 1
 

Нима е грях, че те Желая,

че искам да съм с теб не само във съня...?

Погледна ли те - името си съм готова да забравя,

за любовта ти, ако трябва -

                                                   звездите от небето ще сваля!!!



Нима е грях, че те Обичам,

че искам всичко с тебе аз да споделя...?

Взирайки се в очите ти, разкривам

страст, желание, силно чувство за "вина",

                                                   които карат ме като шоколад да се топя!!!



Грях ли ще е, когато те Целуна,

когато душите ни се слеят в едно,

когато с пръсти по тялото ти ще искам да рисувам -

нощ, изпълнена с нежност и топлина,

                                                   за да помниш, че ти превърна мен в жена?!?



Грешница ли съм?

Не, отказвам да повярвам!

Нима е грешно да се Отдадеш на любовта?!?

Моето сърце се влюбва истински  веднъж -

                                                  и не позволявам да го съдят без вина!

© Алехандра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??