23.11.2005 г., 14:39 ч.

да-не 

  Поезия
837 0 2

Да те имам - не мога.

Да те обичам – не бива.

Да те сънувам – не искам.

Да мечтая – не трябва.

Да спра да мисля за теб –

не се получава.

© Пламена Огнянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??