12.07.2009 г., 17:47 ч.

Да, но.. 

  Поезия
1452 0 5

                                            Да, но..

 

Да искаш, но да не опиташ.

Да можеш, но да не направиш.

Крила да имаш, но да не отлиташ.

Приятел уж да си, но да забравиш.

 

Да чуваш, но да не разбираш.

Да дишаш, но да не живееш.

Когато ти се тръгва, ти да спираш.

Да си здрав, но да линееш.

 

Да съчувстваш, но да не помагаш.

Да си виновен, но да го отричаш.

Това е също както:

да живееш, а да не обичаш.

© Пламен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??