6.10.2006 г., 23:40 ч.

да открадна ли съня ти 

  Поезия
941 0 9
да открадна ли съня ти

ще те питам после, сутринта
какво сънувала си

знам, че няма да си спомниш

но аз ще се предам
и ще ти го върна без остатък

мен сънува
падах като сняг и те покривах цялата

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??