5.01.2018 г., 22:10 ч.

Да помогнем на бедните сираци! 

  Поезия » Гражданска
393 0 1

Те родители нямат,

често едва оцеляват,

а понякога от глад гинат,

че безсърдечни хора ги подминат.

 

Нека да помогнем на тез деца,

да стоплим техните сърца,

нека и за тях грижи да има,

че детската душа е най-ранима.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??