20.09.2019 г., 16:43 ч.

Да помагаме на сираците! 

  Поезия » Гражданска
344 0 0

Нека състрадание да проявим,

та животът им да е по-поносим.

Майчина ласка те не усещат,

поне нашата топлота да срещат.

 

Безразличието ни нека да чезне,

нека помощта ни да им е полезна.

Всяко дете грижи заслужава,

нека ги получи от таз държава!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??