18.02.2007 г., 15:51 ч.

Да повярваш в себе си опитай 

  Поезия
679 0 1
Почини си, отпусни се
и във огледалото ти погледни се.
Какво ти има? - помисли си.
Какво ти пречи? - разбери...

Объркан си и то доста -
но диагнозата е проста,
нормално е да си така,
но ще ти дам една заръка:

Да откриеш себе си опитай!
Хубавото в теб попитай.
Забрави за незначителните недостатъци,
не става все да сме порядъчни.

Повярвай в себе си, ти можеш!
И знай, че няма нещо, което да те спре.

© Катя Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??