30.09.2007 г., 12:47 ч.

Да продължа ли?! 

  Поезия
644 0 6
 

Да продължа ли?!

Аз?!

Къде отивам?!

Да трия ли сълзите под дъжда?

Защо?

Къде съм?

Как да скрия?!

За бога как да продължа?!

...

Да продължа ли?

Странно.

Жива?

Да продължа напред със жаждата мъст?

С онази мисъл .

Грозна и красива.

Да продължа в дима ръждив и гъст?

...

Да продължа ли?

Кой ще забележи?

Когато падна в плаващата кал.

От тук,от там все някакви надежди.

Фалшив мираж,червен и бял.

...

Да продължа ли?!

Аз?!

Къде отивам?

Дали ще оживея сред дъжда?

На кръстопътя кървави следи отмивам.

Да продължа ли?!

...

ДА!

Ще продължа!!!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??