23.04.2014 г., 20:22 ч.  

Да се чувстваш различен 

  Поезия » Еротична
953 0 2

Да се чувстваш различен,

Да искаш нещо повече…

Толкова ли е ужасен живота,

Та да искаш още и още?

 

Да искаш да чувстваш,

Но да чувстваш различно

Ти да яздиш юздите,

Ти да си начело над всички…

 

Защо ми казваш „не”?

                 Не съм ли ти любима,

Не съм ли достойна за целуване,

                Не съм ли ти вече любима?

 

Аз ще те обливам с горещ шоколад

                       И ще те гледам после пак

През дивите рози, пленена в нощен мрак

                      Изпитваща радостта от този човешки крах – сладостта…

 

Ще ти дам всичко, ще се слея с теб,

Но защо ме отбягваш?

Защо отблъскваш ме…?

Аз искам да съм само с теб! Само с теб…

 

Да се чувстваш различен,

Да искаш нещо повече…

Толкова ли е хубав живота,

Та да искаш още и още?

© Кейтлин А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти!
  • СТРАСТ, КОПНЕЖ, СИЛА... ИСТИНСКО ИЗКУСТВО!!!!!!!Много ми харесва противоречието на началото и края!!БРАВО НА ТЕБ!!!ОГРОМНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!Страхотноооо!!!!
Предложения
: ??:??