21.05.2014 г., 12:36 ч.

Да се научиш... 

  Поезия
372 0 2

Не сбирай болките в мига-живот,
това са думите, които пръскаш
за тази старата в сърце любов,
тъй отново ще ти шие кръста.


Не падай повече до камък-гроб,
сега е времето да бъдеш силен,
а вечно прошката ще дава Бог,
във Него можеш да намериш милост.


Не казвай никога на друга "стоп",
защото тя ще ти е топъл ручей
и пак ще бъдеш във съня готов
да обичаш истински... да се научиш!


© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би си права! Благодаря ти, че си тук Надежда!
  • Това е то мъдрост.Да не повтаряш старите грешки, а да правиш нови...не е сарказъм,Васко,само горчив опит.
Предложения
: ??:??