10.01.2012 г., 15:20 ч.

Да се разследва! 

  Поезия » Хумористична
512 0 2

(из цикъла "Вицове в рими")

Из сводката на ДАНС: „… открито днес е
чрез СРС лице, което има
работещ телевизор на адреса,
на който е записано със име
Иван Петров. Въпросният субект
не знае кой е Бойко М. Борисов!
Приложени са: Флашки – 2 (комплект)” 
Началникът отгоре е написал
с червен фулмастер и със гриф „секретно”:
„Да се разследва!” подпис: … съответно

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??