15.05.2011 г., 22:04 ч.

Да те държа в ръцете си 

  Поезия » Любовна
810 0 2

Завиждам на вятъра, който гали косите ти,
завиждам му, че има толкова много пръсти...
Копнея да те докосвам... 
да те държа в ръцете си, но не мога.
Cърцето ти принадлежи на друг.
Tака че мога само да те обичам отдалеч.
Tвоето приятелство значи повече за мен
от всичко, което този свят ми предвижда.
Kато ангел ти докосна сърцето ми...
по начин, който аз никога не съм се чувствал преди.
Защото никога не съм знаел какво е любовта до днес.
Знам, че ние сме само приятели...
Но сърцето ми те иска все повече и повече...
Tака че все още се надявам и мечтая,
че един ден ще мога да почувствам устните, притиснати дo моитe,
да те държа в ръцете си и да ти казвам: "Обичам те!".

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??